Γεωπαθητική Ενέργεια

Η γεωπαθητική ενέργεια προφυλάσσει τον πλανήτη από την κοσμική ακτινοβολία και είναι παρούσα παντού. Την γεωπαθητική ένταση μελετά η επιστήμη της ΓεωπαθολογίαςΗ έντονη, μεγάλου βαθμού και με αρνητικό πρόσημο ένδειξη γεωπαθητικής έντασης προκαλούν πολλαπλά δυσχερή αποτελέσματα στην υγεία, το νευρικό σύστημα, το ανοσοποιητικό ή ακόμη μπορεί να επηρεάσει την προσέλκυση ή όχι πελατών σε μια επιχείρηση.

Για την μέτρησή της υπάρχουν ειδικά ηλεκτρονικά μηχανήματα τα οποία με μικρές αποκλείσεις μπορούν να δείξουν το βαθμό επικινδυνότητας για την ανθρώπινη υγεία.  Άλλος τρόπος μέτρησης είναι η ραβδοσκόπηση με ειδικές ράβδους συγκεκριμένου μείγματος μετάλλων, τις οποίες μεταχειρίζονται εκπαιδευμένοι και καλά εξασκημένοι ειδικοί μελετητές και πραγματογνώμονες της γεωπαθολογίας.  

Εξισορρόπηση αποτελεσματική, επέρχεται με τακτικό βελονισμό γης σε συγκεκριμένα σημεία που δείχνουν οι ράβδοι ή το ηλεκτρονικό μηχάνημα και για όσο χρονικό διάστημα επιδέχεται το κάθε σημείο ξεχωριστά.  Ιδιαίτερα μετά από σεισμό ή έντονη εργασία σε ένα χώρο όπως: το σκάψιμο θεμελίων για την ανέγερση οικοδομής, για την φύτευση δενδρυλλίων κλπ.

Η εμφάνισή των μυρμηγκιών σε ένα χώρο είναι ρητή μια απόδειξη ότι υπάρχει γεωπαθητική ένταση και χρειάζεται εξισορρόπηση.  Η παρουσία τους αποτελεί τη φυσική εξισορρόπηση της υπερβολικής γεωπαθητικής έντασης που υπάρχει σε ένα χώρο, οικόπεδο, σπίτι, αγρό, κήπο, διαμέρισμα.  Τα μυρμήγκια, όπως και η εμφάνιση άλλων εντόμων καθιστούν δυνατή αυτή την παρεμβολή.  Μέλισσες και γάτες είναι τα άλλα ζώα που κάνουν εμφανές την ύπαρξη γεωπαθητικής εντάσεως.

Όπου κοιμάται η γάτα δεν πρέπει να κοιμάται το αφεντικό της, διότι λατρεύει και έλκεται από τα σημεία υπερβάλλουσας γεωπαθητικής εντάσεων, σημεία στα οποία ο άνθρωπος δεν πρέπει να κάνει παρατεταμένη παραμονή.  Γιαυτό και οι γάτες είναι εφτάψυχες και η σύνηθες αιτία θανάτου τους είναι ο καρκίνος.   Αντιθέτως, εκεί που κοιμάται ο σκύλος, μπορεί να καθίσει ή να κοιμηθεί το αφεντικό του.  Είναι ο χώρος ασφαλής γεωπαθητικά, καθώς οι σκύλοι έλκονται από ήρεμα γεωπαθητικά σημεία.  Μετά από την εξισορρόπηση της γεωπαθητικής εντάσεως ενός χώρου, τα μυρμήγκια αποχωρούν μόνα τους, χωρίς περεταίρω εφαρμογής άλλης μεθόδου.  Μετακομίζουν εκεί όπου υπάρχει ανάγκη εξισορρόπησης, καθώς τα μυρμήγκια «μυρίζονται» την γεωπαθητική ένταση.  Τα μυρμήγκια θεωρούνται το φυσικό «φάρμακο» της γης, του πλανήτη να κρατάει τις ισορροπίες. Έτσι, όταν εμφανίζονται μυρμήγκια σε έναν χώρο λοιπόν, μην τα εξοντώσετε!  Εξισορροπείστε το χώρο με βελονισμό γης και θα φύγουν άμεσα από μόνα τους!  Τα μυρμήγκια προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στον πλανήτη μας με την ύπαρξή τους που ίσως και να μην φτάνουν για όλους.  Προστατεύστε τα «φυσικά».

Αυτό που χρειάζεται μια οικία, ένας επαγγελματικός χώρος είναι η εξισορρόπησή της για να επέλθει ηρεμία εντάσεως στο χώρο καθώς η ύπαρξή της οδηγεί σε πολλαπλά προβλήματα υγείας και αναταραχής στο χώρο.  Χαρακτηριστικό εμφανές παράδειγμα είναι η αιτία της ύπαρξης ή μη πελατών σε ένα κατάστημα π.χ. καφετέρια.  Οι άνθρωποι έχουν το ένστικτο που θα πάνε να καθίσουν να απολαύσουν τον καφέ τους ή το φαγητό τους και κατ’ επέκταση και άλλες δραστηριότητες.  Αντιλαμβάνονται που αισθάνονται άνετα και όμορφα και που ο χώρος τους απωθεί να φύγουν γρήγορα.  Μέρη με έντονους και επαναλαμβανόμενους διαπληκτισμούς, αναστατώσεις, ατυχήματα, ασυνεννοησία και αναποδιές είναι χαρακτηριστική ένδειξη ύπαρξης υψηλής αρνητικής γεωπαθητικής εντάσεως.

Με το θέμα έχει ασχοληθεί διεξοδικά ο γιατρός, Ralf Gordon, στο βιβλίο του «Κοιμάσαι σε ασφαλές μέρος;» το οποίο στοιχίζει μόλις 12,00€ και που στόχος των πωλήσεων είναι η γνωστοποίηση των επιδράσεων της γεωπαθητικής εντάσεως στη ζωή των ανθρώπων και όχι το κέρδος.  Το ποσό καταβάλλεται μόνο για τα έξοδα εκτύπωσης.  Ο ίδιος δεν λαμβάνει ποσοστά επί των πωλήσεων.

 

της Αναστασίας Πατρινού-Παπαϊωάννου, M.Sc.F                                             Σύμβουλος Οικοδυναμικής Διακόσμησης

Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.