ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ


ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Η φυσική εξισορρόπηση της υπερβολικής γεωπαθητικής έντασης που υπάρχει σε ένα χώρο, οικόπεδο, σπίτι, αγρό, κήπο, διαμέρισμα επιτυγχάνεται με την εμφάνιση των μυρμηγκιών σε ένα χώρο.

Η εμφάνισή τους είναι ρητή απόδειξη ότι υπάρχει γεωπαθητική ένταση και χρειάζεται εξισορρόπηση.

Τα μυρμήγκια, όπως και η εμφάνιση άλλων εντόμων καθιστούν δυνατή αυτή την παρεμβολή.  Μέλισσες και γάτες είναι τα άλλα ζώα που κάνουν εμφανές την ύπαρξη γεωπαθητικής εντάσεως.

Όπου κοιμάται η γάτα δεν πρέπει να κοιμάται το αφεντικό της, διότι λατρεύει και έλκεται από τα σημεία υπερβάλλουσας γεωπαθητικής εντάσεων, σημεία στα οποία ο άνθρωπος δεν πρέπει να κάνει παρατεταμένη παραμονή.

Γιαυτό και οι γάτες είναι εφτάψυχες και η σύνηθες αιτία θανάτου τους είναι ο καρκίνος.

Η έντονη, μεγάλου βαθμού και με αρνητικό πρόσημο ένδειξη γεωπαθητικής έντασης προκαλούν πολλαπλά δυσχερή αποτελέσματα στην υγεία, το νευρικό σύστημα, το ανοσοποιητικό ή ακόμη μπορεί να επηρεάσει την προσέλκυση ή όχι πελατών σε μια επιχείρηση.

Αντίθετα, εκεί που κοιμάται ο σκύλος, μπορεί να καθίσει ή να κοιμηθεί το αφεντικό του.  Είναι ο χώρος ασφαλής γεωπαθητικά, καθώς οι σκύλοι έλκονται από ήρεμα γεωπαθητικά σημεία.

Την γεωπαθητική ένταση μελετά η επιστήμη της Γεωπαθολογίας.

Για την μέτρησή της υπάρχουν ειδικά ηλεκτρονικά μηχανήματα τα οποία με μικρές αποκλείσεις μπορούν να δείξουν το βαθμό επικινδυνότητας για την ανθρώπινη υγεία.

Άλλος τρόπος μέτρησης είναι η ραβδοσκόπηση με ειδικές ράβδους συγκεκριμένου μείγματος μετάλλων, τις οποίες μεταχειρίζονται εκπαιδευμένοι και καλά εξασκημένοι ειδικοί μελετητές και πραγματογνώμονες της γεωπαθολογίας.

Εξισορρόπηση επέρχεται με τακτικό βελονισμό γης σε συγκεκριμένα σημεία που δείχνουν οι ράβδοι ή το ηλεκτρονικό μηχάνημα και για όσο χρονικό διάστημα επιδέχεται το κάθε σημείο ξεχωριστά.  Ιδιαίτερα μετά από σεισμό ή έντονη εργασία σε ένα χώρο όπως: το σκάψιμο θεμελίων για την ανέγερση οικοδομής, για την φύτευση δεντριλίων κλπ.

Μετά από την εξισορρόπηση της γεωπαθητικής εντάσεως ενός χώρου, τα μυρμήγκια αποχωρούν μόνα τους, χωρίς περεταίρω εφαρμογής άλλης μεθόδου.  Μετακομίζουν εκεί όπου υπάρχει ανάγκη εξισορρόπησης, καθώς τα μυρμήγκια «μυρίζονται»την γεωπαθητική ένταση.  Τα μυρμήγκια θεωρούνται το φυσικό «φάρμακο» της γης, του πλανήτη να κρατάει τις ισορροπίες.

Η γεωπαθητική ένταση προφυλάσσει τον πλανήτη από την κοσμική ακτινοβολία και είναι παρούσα παντού.

Αυτό που χρειάζεται μια οικία, ένας επαγγελματικός χώρος είναι η εξισορρόπησή της για να επέλθει ηρεμία εντάσεως στο χώρο καθώς η ύπαρξή της οδηγεί σε πολλαπλά προβλήματα υγείας και αναταραχής στο χώρο.

Χαρακτηριστικό εμφανές παράδειγμα είναι η αιτία της ύπαρξης ή μη πελατών σε ένα κατάστημα π.χ. καφετέρια.  Οι άνθρωποι έχουν το ένστικτο που θα πάνε να καθίσουν να απολαύσουν τον καφέ τους ή το φαγητό τους και κατ’ επέκταση και άλλες δραστηριότητες.  Αντιλαμβάνονται που αισθάνονται άνετα και όμορφα και που ο χώρος τους απωθεί να φύγουν γρήγορα.

Μέρη με έντονους και επαναλαμβανόμενους διαπληκτισμούς, αναστατώσεις, ατυχήματα, ασυνεννοησία και αναποδιές είναι χαρακτηριστική ένδειξη ύπαρξης υψηλής αρνητικής γεωπαθητικής εντάσεως.

Όποτε εμφανίζονται μυρμήγκια σε έναν χώρο λοιπόν, μην τα εξοντώσετε!

Εξισορροπείστε το χώρο με βελονισμό γης και θα φύγουν άμεσα από μόνα τους!

Έχουν υψηλές υπηρεσίες στον πλανήτη μας με την ύπαρξή τους που ίσως και να μην φτάνουν για όλους.  Προστατεύστε τα «φυσικά».

Με το θέμα έχει ασχοληθεί διεξοδικά ο γιατρός, Ralf Gordon, στο βιβλίο του «Κοιμάσαι σε ασφαλές μέρος;» το οποίο στοιχίζει μόλις 12,00€ και που στόχος των πωλήσεων είναι η γνωστοποίηση των επιδράσεων της γεωπαθητικής εντάσεως στη ζωή των ανθρώπων και όχι το κέρδος.  Το ποσό καταβάλλεται μόνο για τα έξοδα εκτύπωσης.  Ο ίδιος δεν λαμβάνει ποσοστά επί των πωλήσεων.

Κατεξοχήν εξισορροπιστής γεωπαθητικής εντάσεως αποτελεί το μηχανάκι Alpha Dynamics, το οποίο εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο σταθερά κύματα alpha στα 7,8Hz

της Αναστασίας Πατρινού-Παπαϊωάννου, M.Sc., Σύμβουλος Οικοδυναμικής Διακόσμησης

AreYouSleeping7th

 

Alpha Dynamics

 

top

Advertisement