υ α λ ο τ ε χ ν ι κ ή Παπαϊωάννου


Η    Υ α λ ο τ ε χ ν ι κ  ή Παπαϊωάννου προτείνει ιδανικές διακοσμητικές και κατασκευαστικές λύσεις σε όλο το φάσμα των εφαρμογών του Γυαλιού, των Καθρεπτών, των Συστημάτων Σκίασης και της Κορνίζας που εντυπωσιάζουν και καλύπτουν τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών πελατών.

Με αρωγό τη χρήση πιστοποιημένων μηχανημάτων και υλικών σε συνδυασμό με την αξιόπιστη τεχνική μας παρουσιάζουμε άριστα αποτελέσματα σε εργονομικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Η συνεχής επιμόρφωσή μας για την παρακολούθηση των εξελίξεων των κατασκευών και της αγοράς, αναπτύσσει τις τεχνικές μας με γνώμονα τη συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα, τηρώντας πάντα τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Δημιουργούμε γυάλινες ή ακρυλικές κατασκευές σε συνδυασμό και με άλλα υλικά που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου σε όλες τις εφαρμογές τζαμιών, καθρεπτών, ακρυλικών, πολυκαρβονικών συστημάτων σκίασης ή στεγανοποίησης και κορνίζας: από ένα σπασμένο τζάμι έως μεγάλα κατασκευαστικά έργα.

Εγγυόμαστε το αποτέλεσμα με: τη δυναμική παρουσία μας στην κατασκευή, την εμπορία και την επεξεργασία υαλοπινάκων, κρυστάλλων, ακρυλικών, πολυκαρβονικών και καθρεπτών, με το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την άριστη τεχνογνωσία μας είμαστε σε θέση να καλύψουμε ανά πάσα στιγμή την κάθε σας ανάγκη, φροντίζοντας την παραμικρή τεχνική λεπτομέρεια, παρέχοντας 24ωρη εξυπηρέτηση.  Αντικαθιστούμε Άμεσα και Ταχεία τις Φθορές Υαλοπετασμάτων από βανδαλισμούς ή ατυχήματα ή λερωμένων-θαμπών τζαμιών αυθημερόν σε Πανελλαδική Κάλυψη.

Η Υαλοτεχνική Παπαϊωάννου στοχεύοντας σε ποιοτικές και αξιόπιστες κατασκευαστικές λύσεις προσφέρει στην αγορά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ανώτερης ποιότητας, αισθητικής και αντοχής με πωλήσεις σε χονδρική και λιανική και δυνατότητα αποστολής μελέτης και προσφοράς για εξατομικευμένες ανάγκες.

 

Advertisement